Cornelia Arvidsson

Sånglärare

Cornelia tog examen från Jazz- och rockmusikerprogrammet i Örebro Musikhögskola år 2013, och gick därefter direkt vidare till Stockholms Dramatiska Högskola där hon studerade Sång- och språkgestaltning under ett magisterår. har hon även undervisat studenterna på skådespelarprogrammet i sång.

I övrigt har Cornelia bland annat studerat kulning vid KMH, och röstteknik inom pop- och rock vid SMI. Sedan 2014 är hon frilansande sångerska och sånglärare.

Hösten 2018 släppte hon skivan Vi delar stämband med sitt alternativa band Jag tycker jag är vacker där hon både skriver text och musik. Skivan som är inspelad på rullband släpptes på vinyl och digitalt i oktober via ES records.

Just nu studerar hon musikpedagogik vid Kungliga musikhögskolan, för att få sin lärarlegitimation som musik- och sånglärare i januari 2020.

"Det viktigaste med sång för mig är den närvaro det ger i kroppen, sinnet och känslorna. Det bästa som finns är att få vara i musiken och varken tänka på förr eller sen, och det är vad jag helst av allt vill ge eleven. Rösttekniken jag lär ut är medel för att nå dit".
Välkommen till mig!

| Värmdö Scenskola | Box 107 134 22 Gustavsberg | 08 - 570 276 10 | info@varmdoscenskola.nu | PG 4251555-1 |

Design Wilgot Hansson © 2020 Värmdö Scenskola