Mikael "Sailor" Lundstedt

Musiklärare

Jag har jobbat som frilansmusiker på heltid sedan 2001 och mina huvudinstrument är bas, sång och gitarr. Spelar även piano och lite trummor. Är uppväxt i Småland och började som 12 åring, ganska sent med musik, men när intresset kom slukade det mig totalt. Efter gymnasiet har jag studerat musik både i Sverige och i USA. Jag flyttade till Stockholm och kunde här skaffa mig kontakter och speltillfällen för att kunna leva på musiken.

Jag driver 2 band som spelar covers (andras musik) och som kompmusiker till olika svenska artister: www.happymakers.se och www.thetrio.se
I dessa sjunger jag, spelar bas, sköter bokning och ansvarar för det tekniska. 
När jag inte spelar med dessa band frilansar jag med en mängd andra band runt hela Sverige. Jobbar även som kapellmästare inom försvarets fältartister.
Har också haft ett otal originalband inom pop, rock och punk. 

Jag sköter en studio www.studiounder.se där jag gör musik till olika projekt. Allt från hela låtar och bakgrunder för andra artister till musik i reklamfilm och liknande. I mars 2015 utbildade jag mig till certifierad Logic Pro X användare, ett musikprogram jag använder mig mycket utav i mitt arbete.

Att få lära ut och inspirera nästa generations musiker ser jag som en ära och jag är väldigt glad att få göra detta just på Värmdö scenskola. Jag hoppas mina elever kommer få samma förhållande till musiken som jag har fått: En vän som ger mig glädje, självförtroende, tröst och mening
 

 


 
 

 

| Värmdö Scenskola | Box 107 134 22 Gustavsberg | 08 - 570 276 10 | info@varmdoscenskola.nu | PG 4251555-1 |

Design Wilgot Hansson © 2012 Värmdö Scenskola

 
S